0 грн.
phone_in_talk
Артикул: 05032-20.000.00

Даного товару немає в наявності! Для ознайомлення з актуальним асортиментом перейдіть в розділ натиснувши на кнопку нижче.

Опис

Газонокосарка Gardena PowerMax 1200/32

 Легка електрична газонокосарка GARDENA PowerMax 1200/32 прекрасно підходить для догляду за невеликими газонами і для використання в якості моделі початкового рівня. Завдяки потужному двигуну PowerPlus газонокосарка без проблем пересувається навіть за високою або вологою травою. Вибранная висота стрижки легко встановлюється за допомогою спеціальної рукоятки шляхом вибору одного з 10 варіантів. Встановлений рівень вказано на шкалі. Під час косіння зрізана трава надходить в травозбірник, а його великий отвір забезпечує просте і швидке випорожнення. Колеса виготовлені з м'якого пластику, безпечного для газону, і мають спеціальний малюнок, що забезпечує прекрасне зчеплення з поверхнею. Вимикачі ергономічної форми з кнопкою «Пуск» і фіксацією кабелю. Центральна ручка для зручності перенесення косарки. Барвиста упаковка.

Особливості:  

  1. Потужний двигун PowerPlus: високоефективний двигун з великим крутним моментом для зручної та ефективної стрижки газону.   
  2.  Безліч функцій - приваблива ціна: Газонокосарка PowerMax 1200/32 володіє всіма функціями, необхідними для стрижки трави на невеликих площах, при цьому співвідношенні "ціна-продуктивність" - оптимальна.
  3. Просте регулювання висоти стрижки система QuickFit: бажана висота стрижки легко встановлюється за допомогою центральної рукоятки, керованої однією рукою, шляхом вибору одного з 10 варіантів. 2 в 1: косить і збирає: в процесі косіння трава надходить у вбудований травозбірник і може бути легко і зручно утилізована.
  4. Травосборник з великим отвором: користуватися травосборником дуже просто - великий отвір дозволяє швидко його спорожнити. Рукоятка ErgoTec легко і зручно лежить в руці.
  5. Бічні захоплення допомагають скошувати траву вздовж паркану, бордюру, стіни.   

Характеристики

Виробник: Gardena
Країна походження: Китай
Тип: Электрические
Тип привода: толкание
Ширина скашивания, см: 32
Электропитание, В/Гц: 220/50
Мощность, Вт: 1200
Материал корпуса: пластик
Регулировка высоты: центральная
Объем травосборника, л: 30
Мульчирование: нет
Высота скашивания, мм: 20-60
Рекомендуемая площадь обработки, м.кв: 300
Вага: 8.3

Відгуки

На даний момент про цей товар ще немає відгуків.

Нам важлива думка наших покупців про придбаний товар і сервіс магазину, тому, якщо ви є нашим клієнтом, ми будемо вдячні за залишений відгук про придбаний товар.

Для того, щоб залишити відгук, скористайтеся відповідною формою.

Написати відгук

Будь ласка, оцініть за 5 бальною шкалою