Під спортивними спорудами ми розуміємо: опалення спортзалу, басейну, тенісного корту, волейбольного, баскетбольного або футбольного поля

Проблеми при опаленні:

  • висота стель більше 4-х метрів, при опаленні теплим повітрям (конвективное опалення), доводиться гріти непотрібне простір під стелею
  • теплоізоляція в більшості випадків відсутня, або бажає кращого. (Виняток приватні спортзали, або нові споруди)
  • в деяких випадках опалення необхідно не постійно, а лише на період гри або тренування

Опалення інфрачервоними обігрівачами Білюкс

Переваги при опаленні:

Економія: Фізика роботи інфрачервоного обігрівача така: від нагрітої поверхні (обігрівача) за допомогою променів поширюється тепло безпосередньо на предмети (або на те що перебувати на шляху променя), предмет нагріваючись віддає тепло повітрю. При установці обігрівачів на стелі, підлогу буде прогріватися в першу чергу, потім, гріється повітря на рівні підлоги, і підіймаючись вгору, поступово остигає. Повна протилежність обігріву за допомогою теплого повітря, і відповідно, економія

Швидкий нагрів: Час виходу на робочий режим для довгохвильових обігрівачів (серія «Б» або «П») становить всього 30 хвилин, а для средневолновой серії «У» до 15 хвилин. Робочий режим - це комфортна температура в залі, вона становить +18, +20 градусів, вихід на робочий режим означає підняття температури з + 5, + 7 до + 18, + 20.

Безпека: Конструкція інфрачервоного обігрівача робить прилад абсолютно безпечним як з фізичної точки зору (перепади напруги, вибухобезпечність, шкідливі випари, або виділення) так і з медичної (вплив на здоров'я людини, рослин, тварин). На підтвердження цього наші обігрівачі пройшли перевірку в МНС і отримали медичний висновок.

Довгий термін служби: В обігрівачах Билюкс нагрівальний елемент це тен, термін служби у якого 25 років. Наприклад, у світяться обігрівачів, де нагрівальний елемент прозора колба зі спіраллю, термін служби від 5000 до 10000 годин, а якщо перевести в роки - всього від 1,5 до 4-х років служби.

Надійність: Все обігрівачі отримали сертифікат відповідності, і відповідно, отримали висновок МНС (№ 350/343 від 25.08.10), висновок міністерства охорони здоров'я (№05.03.02-07 / 71205 від 30.09.10). Після складання проходять контроль якості

Зручність: Монтаж обігрівачів займає кілька днів і не вимагає багато "пилу". Монтаж можна проводити як на стелі, так і на стіні під кутом до підлоги. Для уникнення випадкового попадання будь-якого предмета (м'яча) на тен обігрівача, з 2012 року ми пропонуємо захисну сітку. Поставляється як окрема опція.

Які обігрівачі краще використовувати?

Моделі обігрівачів підбираються залежно від режиму роботи спортивного залу:

Варіант 1: спортзал працює не постійно, тепло необхідно тільки на час тренувань або проведення ігор. Ефективно використовувати обігрівачі серії У: Білюкс У 1500, Білюкс У 2000, Білюкс У 4000, Білюкс У 6000, Білюкс У 9000 та Білюкс У 12000. Це обігрівачі з середньою довжиною хвилі (температура на поверхні до 600 градусів) їх незаперечною перевагою є швидкий вихід на робочий режим. Протягом 30 хвилин вони зможуть підняти температуру до + 15 ° С усередині приміщення при -15 С на вулиці. Завдяки інтенсивному тепловому променю, їх можна встановлювати на висоті до 20 метрів

Для автоматизації роботи обігрівачів використовуються термодатчики, вони дозволяють утримувати задану температуру і заощаджувати від 30% до 70% електрики !.

Варіант 2: Приміщення використовуватися постійно. У денний час температура повинна бути +20 С, у нічний +10 С. Оптимальний варіант використовувати довгохвильові обігрівачі серія "Б" або "П":

З висотою стелі до 3,5 м - Білюкс Б 600, Білюкс Б 1000, Білюкс Б 1350.
З висотою стелі від 3,5 до 20 м - Білюкс П 2000, Білюкс П 2400, Білюкс П 3000, Білюкс П 4000.

Довгохвильовий інфрачервоний обігрівач дозволяє створити комфортний клімат в приміщенні і підтримувати протягом тривалого часу. Фізична особливість довгої хвилі дозволяє прогріти предмети до 4-х см, і після того як обігрівач вимикається, приміщення тривалий час гріє саме себе. Час виходу на робочий режим - 30 хвилин, при підтримці нічного режиму на температурі +10 градусів, підняття до + 20 буде від 15 до 60 хвилин.

Для зручності можна використовувати термодатчики з функцією програмування, вони дозволять включати обігрівачі Білюкс за годину до початку роботи залу. І до моменту відкриття у Вас тепле приміщення.

Варіант 3: Зональний (локальний) обігрів заданої зони. Це зручно для великих спорт. залів, коли тренування проходить в одній частині залу, а друга частина не задіяна. Вам немає необхідності гріти весь зал, Ви включаєте обігрівачі в заданій зане і вони зможуть підняти температуру на 15 ° С, від тієї, яка є в залі. Для таких завдань необхідно використовувати тільки обігрівачі серії "У". Завдяки сильному тепловому потоку і спрямованому променю тепла, вони створять зональний обігрів заданої ділянки.

Важливо: для досягнення бажаного результату, інфрачервоні обігрівачі повинні бути розташовані мінімум з двох сторін