Компанія Forte є виробників компресорів, пневмоінструменту, бетономішалок, а так само широкого ряду пуско-зарядних пристроїв і стабілізаторів.

Особливу увагу хотілося б зупинити на компресорах даної торгової марки. Будь який компресор Forte стане незамінним помічником при ремонті на дачі або будинку, для підкачування шин автомобіля або самостійного фарбування. Деякі моделі можуть бути розглянуті як побутові, так і професійні. Якість продукції доказана безліччю сертифікатів, постійно проходить контроль якості, перед продажем робиться пробний запуск - робиться усе, для того що б, кінцевий споживач після того як купив компресор Forte залишився задоволений. Для того, що б залишитися задоволеним результатом використання даних інструментів необхідно чітко розуміти цілі і завдання, а так само специфіку використання їх. Для цього наведемо коротку характеристику побутових компресорів.

За технічними параметрами можна розділити:

Поршневі завдяки своїй компактності зручні в експлуатації в побутових цілях. Мають можливо застосування при великих потужностях в промисловому секторі. В рамках даного бренду поршневі компресори представлені моделями FORTE FL-24, FORTE ZA 65-50, FORTE VFL-50.

Гвинтові компресори відрізняються від поршневих більш великими розмірами, потужністю і ціновою політикою. Ці компресори швидше призначені для промислових цілей, ніж для використання в побуті. Приміром модель Компресор Forte ZA 65-100.

Так само популярними є масляні компресори. Вони більш практичні в експлуатації побутових умов за рахунок своїх малих габаритів і безшумної роботи. Лінійка цих моделей рясніє різноманітністю технічних характеристик та іншого.

Як альтернативу масляного компресора можна зупинити свій вибір на безмаслянном. Важливо знати відмінність між ними: в масляному компресорі для змащування тертьових деталей використовується масло, відповідно, можливий безпосередній контакт стисненого повітря з маслом.

Безмасляний компресор - мембранний або поршневий, в якому контакту повітря і масла не відбувається. Безмаслянный компресор Forte вигідний тим, що простий в обслуговуванні, а при роботі компресора деталю не потрібно мастило. Це пристрій також володіє зниженим рівнем шуму. У будь-якому випадку, при виборі побутового інструменту простаті для себе пріоритети в його використанні і першорядні завдання, для яких Ви його купуєте.

Компресори торгової марки Forte стануть для Вас зручними помічниками при будь-якому Вашому виборі