Рясний полив Aquatrolley

Існує велика безліч способів організувати автоматичний полив Вашої присадибної території. Навіть якщо Ви не закінчували жодних курсів по дизайну з садовими насосами Al-KO у Вас є можливість зробити полив ділянки вкрай простим і не помітним. Ціла лінійка садових насосів надана Вашій увазі Це моделі AL-KO Jet 601, AL-KO Jet 601 Inox AL-KO Jet 802, AL-KO Jet 802 Inox, AL-KO Jet F тисячу, AL-KO Jet F +1300, AL- KO Jet F 1400 і інщі моделі.

Але, так як ТМ Ал-КО вже більше 40 років намагається догодити своїм споживачам спеціально було розроблено мобільний пристрій для поливу А300 Aquatrolley. Перш за все цей девайс підійде любителям контролювати полив своїх рослин. Якщо у Вашому будинку розташований зимовий сад або якісь види клумб, до яких не можливо дотягнутися звичайної лійкою, то цей пристрій повністю задовольнить Ваші потреби.

І так, перш за все А300 Aquatrolley забезпечує Вам комфортний полив. Це обумовлено рядом переваг таких як:

Радіус поливу досить великий. За рахунок довгої насадки і спеціального шланга є можливість дотягнутися в самі затишні куточки грунту, що б здійснити полив.

  • Друга перевага випливає з першого: зникає необхідність носити важкі лійки.
  • Дуже зручний в експлуатації: легко наповнити через отвір великого діаметру.
  • Значний запас для водних ресурсів: можна залити до 26 літрів. При цьому дуже зручно чистити дану ємність.
  • Є можливість використовувати даний агрегат без підзарядки до 10 разів.

При всіх перевагах система А300 Aquatrolley володіє не великими габаритами (490 * 440 * 440). Для простоти експлуатації сконструйовані великі колеса, які допомагають пересувати всю систему поливу. Це повністю виключає необхідність носити важкі лійки і таким чином полив Вашої ділянки стає дуже простим і приносить задоволення!