короткий огляд продукції

Якщо Ви завжди мріяли відчути себе ландшафтним дизайнером, але у Вас не вистачало сміливості, то з допомогою продукції ТМ Ал-КО у Вас з'являється така можливість. Завдяки обладнанню для ставка і фонтанним насосом Ви самостійно зможете прикрасити подвір'я свого будинку без особливих зусиль.

Перевагою цих ставків є:

  • Наявність широкої берегової зони для ідеального ландшафтного саду.
  • Кілька рівнів для рослин
  • Завдяки глянсовій поверхні можна досягти максимально природного вигляду ставка
  • Виготовлені з поліетилену, що на 100% підлягає повторній переробці

Модельний ряд садових ставків Ал-КО досить широкий. Це моделі AL-KO Т 150, AL-KO Т 250, AL-KO Т 500, AL-KO Т 600, AL-KO Т 1000. Принципова відмінність цих моделей лише в обсязі та кількості ярусів. Найменший обсяг у модельки Т150 становить 140 літрів. Поверхня водної гладі при цьому майже метр квадратний. Максимальний об'єм у моделі Т1000 (становить 950 літрів, а площа водного плеса-3,50 ).

Відмінною особливістю моделі Т 600 є те, що у неї 4 яруси для рослин (Для порівняння: Т1000 і Т500 за два яруси, а Т150 і Т250 за три яруси).

Дуже простою є установка ставка, з якою без проблем може впоратися будь-який. Потрібно всього лише викопати яму, встановити ставок, вирівняти по центру, засипати зону навколо ставка піском. Ваш ставок готовий до наповнення.

Всі моделі виготовлені з матеріалу, який стійкий до сонячних променів і морозу.

Ідеальним завершальним акцентів Вашого ставка буде фонтанний насос AL-KO. Якщо Ви все ще думаєте, що такий фонтан буде служити Вам тільки прикрасою, то Ви помиляєтеся! Для того, що б переконати Вас наведемо переваги цих фонтанів:

  • Потрійна система фільтрації
  • Регулювання висоти фонтану
  • До трьох фонтанний насадок в комплекті (різні)
  • Керований перехідник для струмочка.

Якщо розглядати кожну модель окремо, то особливо хотілося б виділити насос SPF 3000. Потужність даного насоса становить 54 Вт, а продуктивність - 2650 літрів в годину. Але відмінною рисою є фільтр з активованим вугіллям. Саме завдяки потрійній системі фільтрації створюються оптимальні умови для флори і фауни ставка. Інші моделі (SP 700, SP 1200, SP 2500) так само оснащені телескопічною трубкою, що дозволяє варіювати висоту Вашого фонтану.

Яку б модель насоса Ви не вибрали, ви отримаєте якісний товар, завдяки якому вода в Ваше ставкою буде збагачена киснем.

Отже, завдяки ємності для садового ставка і фонтанів AL-KO у Вас є можливість не тільки відчути себе ландшафтним дизайнером, але і з докладанням мінімальних зусиль облагородити свою присадибну територію в найкоротші терміни.