До комерційних приміщень ми відносимо: опалення офісу, магазину, супермаркету, торгової точки, кіоску, кафе, ресторану, аптеки.

Проблема опалення:

  • для нових будівель: робити підведення газу дорого і довго, а з підвищенням ціни на газ, не завжди виправдано. За умови, коли в приміщенні вже Зробити ремонт, монтаж повинен бути швидким і не витратним.
  • для старих будівель: потрібно реконструкція застарілої системи.

Обігрів або опалення комерційних приміщень за допомогою інфрачервоних систем опалення Білюкс

Для таких приміщень необхідно використовувати ТІЛЬКИ довгохвильові інфрачервоні обігрівачі, їх ще називають закритими, темними або низькотемпературними. У модельному ряді торгової марки Билюкс це обігрівачі серії «Б» і «П»

Як підбирати обігрівач? На сьогоднішній день, а сьогодні 27.11.11, я на своїй практиці зіткнувся з тим, що коли інфрачервоні обігрівачі купують без консультації фахівця, отримуємо негативний відгук. Тому, перш ніж купити інфрачервоний обігрівач Білюкс - проконсультируетесь з фахівцем.

Я дам кілька порад, на той випадок якщо у Вас не буде часу на консультацію. Обігрівачі підбираються по висоті приміщення і площі, враховується, довжина і ширина приміщення. Далі для розрахунку необхідно знати тепловтрати будівлі

Залежно від висоти стелі підбираємо модель: з висотою від 2,5 м до 3 м - використовують обігрівачі: Билюкс Б 600, Билюкс Б 1000 і Билюкс Б 1350, з висотою від 3 м до 5 м - Билюкс П 2000, Билюкс П 3000 і Билюкс П 4000.

Розподіл тепла буде під кутом від 90 до 120 градусів. Тепловий потік має вигляд еліпса, причому велика частина поширюється поперек обігрівача.

Розташовувати обігрівачі необхідно: з початок уздовж холодних стін, потім в центр кімнати, причому потужність обігрівачів, які стоять уздовж стін, повинна бути більшою або рівною потужності обігрівачів які стоять всередині приміщення.

Інфрачервоні системи опалення можуть використовуватися як основна система опалення, так і додаткова. Різниця буде в запасі потужності на 1 м.кв.

У зимовий час при температурі від 0 до -15 градусів середнє споживання для приміщення з площею в 50 м.кв складе приблизно 650-700 кВт / міс. За умови, що всі обігрівачі будуть підключені на термодатчики.