Насправді як же добре бути дівчиною! «До чого ця фраза в цьому розділі?» подумаєте Ви. А дуже навіть до речі. Адже в цій статті мова піде про підзарядку автомобільного акумулятора. А дівчиною бути добре тому, що для нас автомобіль-це просто вид транспорту (пардон, розкоші) і ми навіть не замислюємося про те, як це все працює. А для Вас, сильні світу цього, це питання вкрай важливе і актуальне.

Щоб допомогти Вам у виборі пристрою, який буде служити підзарядкою для Вашого акумулятора в автомобілі я приведу декілька порад з вибору даного девайса (вся стаття перевірений чоловіками, підступу або помилкової інформації немає).

Автомобільні зарядні пристрої по джерелу живлення діляться на 3 види. Існують ЗУ, які працюють від електричної мережі, від автомобільного прикурювача і від сонячних батарей. Розглянемо більш детально модельний радий ЗУ працюють від мережі на прикладі модельного ряду ТМ FORTE.

Основні характеристики зарядних пристроїв є:

  • Вхідна напруга : 220 В (стабільно для всього модельного ряду)
  • Напруга заряду : 12 В і 24 В (залежно від моделі)
  • Зарядний струм : від 3, 5 до 30 А
  • Ємність акумуляторів : 35-900 Ач
  • Вага : 2,8 кг до 28, 4 кг в залежності від моделі.

Топова модель FORTE CD-620 пристроїв від компанії Forte.

Дана модель є більш продуктивною версією моделі FORTE CD-420. Але, обидві моделі дуже практичні.

Так само гідним варіантом є зарядний пристрій для акумулятора FORTE CB-20S. У порівнянні з моделлю FORTE CB-15S в даній моделі збільшили струм зарядки. Тепер він становить 12А що дає можливість заряджати більш ємкі акумулятори до 100 Аг або 240 Аг в залежності від режиму роботи 12 вольт або 24 вольта.

Як ви могли помітити, при достатньо великому модельному ряді і певні переваги бренд FORTE дає можливість вибору якісного зарядного пристрою, який задовольнить Ваші запити.

Весь модельний ряд пуско-зарядних пристроїв забезпечує якісну і повну зарядку всіх типів акумуляторів, починаючи від необслуговуваних і закінчуючи кислотно-свинцевими і сучасними гелієвими акумуляторами. Вони не потребує обслуговування, моментально готові до роботи і безпечні. Відмінний вибір для приватного використання.

І порада на останок: при низькій температурі зменшується швидкість саморязряда. Не можна залишати розряджений акумулятор на морозі, так як електроліт низької щільності замерзне і батарея прийде в непридатність. В розрядженому акумуляторі, щільність електроліту може опуститися до 1,09 г/см3 і замерзнути при температурі -7°С. В той час як електроліт щільністю 1,28 г/см3 замерзне при температурі -65°С.